verhuur van elektrische sloepenverhuur van toerbotenverhuur van zeilboten

Compromis kajuitzeilboot geschikt voor max 5 pers

De Compromis 720 is een opmerkelijke middenklasser kajuitzeiljacht welke in Nederland is gebouwd. Door zijn goede zeileigenschappen en royale indeling neemt dit schip een belangrijke plaats in op de watersportmarkt. Dit familieschip is door zijn ontwerp en bouwwijze geschikt voor binnen en buitenwater en biedt zijn bemanning sportief zeilgenoegen en comfort bij het toerzeilen.
De export uitvoering heeft als extra t.o.v. een standaard uitvoering Compromis o.a. een hogere reling, dit is veiliger voor kinderen en ook wanneer u op het IJsselmeer vaart.
Verder heeft deze boot extra kastruimte en extra ruiten in het vooronder . Ook zit er een hangkast in voor het ophangen van kleren of het drogen van zeilkleding.
Verder kunt u zittend in de boten ruimschoots door de zonwerende ruiten het landschap bekijken.
In de kuip en op de kajuitbanken liggen teak houten roosters zodat u iets hoger zit en vrij van de polyester banken zodat u met evt. regen een droog achterwerk houd. Rondom de kuip zitten spatzeilen en een buiskap zorgt voor nog meer luwte en zorgt er bovendien voor dat u met vochtig weer droog in de kajuit kunt stappen. Tot slot zit er ook nog een kuiptent bij voor nog meer comfort bij het “Nederlandse”weer.
Op de boten staat geen reclame van ons bedrijf.

Reserveer uw boot

Naam(Vereist)
Selecteer de boot van uw voorkeur(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
verhuur van elektrische sloepenverhuur van toerbotenverhuur van zeilboten