verhuur van elektrische sloepenverhuur van toerbotenverhuur van zeilboten

Duffy 21 elektrisch varende sloep max 10 pers.

Belangrijkste drijfveer om juist een elektrische aangedreven sloep te huren,en ook nog wel in het mooiste vaargebied van Friesland, is toch wel de rust die deze boten bieden. Al varend kun je genieten van de stilte en de geluiden van water,wind en vogels, heerlijk zonder motor geluid, stank en trillingen.
Van uit het pittoreske dorpje Broek, gelegen in het hart van het Friese merengebied, kunt u naar tal van meren en sloten varen, waar u de karakteristieke sfeer van het Friese landschap kunt ervaren. Zo kunt bv. varen via idyllische slootjes naar het kameleon dorp Terherne ,Grou en daarna terug via het Snekermeer en Goingarijp naar Broek. Ook het dorp Langweer met z’n gezellige terrasjes en de stad IJlst zijn de moeite waart om in een route op te nemen. Onder weg kunt u bijna overal gratis in de natuur aanleggen en bij mooi weer even zwemmen of het zelfmeegebrachte proviand nuttigen. Onderweg zijn er overigens genoeg terrasjes.
Mocht er onverhoopt een bui vallen, geen probleem over de gehele boot is een cabriolet kap die volledig gesloten kan worden.
De boten zijn gemakkelijk te bedienen. Een eenvoudig meetinstrument houdt bij hoeveel uur u nog kunt varen. Die vaartijd is bij onze schepen is trouwens behoorlijk lang: op kruissnelheid minstens 8 uur.
(N.B. de benodigde stroom voor de boten wordt milieubewust, door zonnepanelen op het dak van het bedrijf van de verhuurder, opgewekt).

Reserveer uw boot

Naam(Vereist)
Selecteer de boot van uw voorkeur(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
verhuur van elektrische sloepenverhuur van toerbotenverhuur van zeilboten