verhuur van elektrische sloepenverhuur van toerbotenverhuur van zeilboten

Etap 23 kajuitzeilboot geschikt voor max 4 pers

Als vakantie voor u vrijheid betekent, dan met de ETAP 23 het water op…., op plassen en meren, of het zeegat uit. Alles aan boord werd ontworpen voor zorgeloos zeilgenot. De streling van de wind, de zon die u koestert, het opspattende water rondom….., ontspanning in zijn mooiste vorm.
De ruime, geïsoleerde en condensvrije kajuit van de ETAP 23 biedt u maximale vaarluxe in authentieke scheepsstijl, met een even sfeervolle als functionele afwerking. Alle specifieke boorddetails werden door designers ontworpen en uitgetest en zij dan ook pareltjes van maritieme ervaring en vernuft, De kajuit is veelzijdig ingericht, navigatiehoek en instrumenten, praktische keuken, gezellige eetruimte en zalig slaapcomfort. Kortom de ETAP 23 is een prestatieboot met een vier sterren imago.
De door ETAP verkozen dubbelschalige bouwwijze maakt het mogelijk het zeiljacht onzinkbaar te maken, terwijl de ingenieuze formule van de ophaalbare bulbkiel met laag zwaartepunt zowel op zee als op ondiepe binnenwateren polyvalente voordelen biedt.
Rondom de kuip zitten spatzeilen en een buiskap zorgt voor nog meer luwte en zorgt er bovendien voor dat u met vochtig weer droog in de kajuit kunt stappen. Tot slot zit er ook nog een kuiptent bij voor nog meer comfort bij het “Nederlandse” weer.
Op de boten staat geen reclame van ons bedrijf.
De boot is ontworpen door Jac de Ridder, een verbeten wedstrijdzeiler. Vandaar de stoere sportieve allure, de uiterst snelle romp, de geraffineerd doordachte tuigage. Kortom, temperament met vaart.

Reserveer uw boot

Naam(Vereist)
Selecteer de boot van uw voorkeur(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
verhuur van elektrische sloepenverhuur van toerbotenverhuur van zeilboten